KERSTCONCERT JEANBOULE

Gedachteniskerk, Herenstraat 82 - Rhenen
Image:

Kerstconcert door Vocaal ensemble Jeanboule

Op zondagmiddag 17 december komt vocaal ensemble Jeanboule naar de Gedachteniskerk voor een Kerstconcert. Het optreden begint om 16:00 uur, de entree is € 10 en voor jongeren t/m 18 jaar is de toegang gratis.

In zo’n anderhalf uur zullen liederen voor de Kersttijd klinken uit nagenoeg de gehele muziekgeschiedenis. Christmas Carols worden afgewisseld met volksliederen, close-harmony arrangementen en andere muzikale ‘amuses’ met hier en daar klassiek motet. Bijzonder is een Kerstlied dat dit jaar geschreven is voor een wedstrijd van BBC Radio. De uitvoering kan als een première worden beschouwd.

Jeanboule is een twaalfkoppig a capella koor met leden uit Veenendaal, Kesteren, Amerongen en Wijk bij Duurstede. Het ensemble zingt onder leiding van Elien van der Meer. Wilt u alvast reserveren, zodat er een kaart voor u klaar ligt? Dat kan per mail via jeanboule@planet.nl